Submissions

SUBMISSIONS

We welcome articles / reviews / essays / short stories in Greek and English. The texts are to be sent to: info@literature.gr, in .pdf format, provided that they have not previously been published on any printed or online media. Please DO NOT send your CV as well. It is your manuscript which will be evaluated. In the event that a text is selected to be published, and only then, we will contact you within 10 days after the date that we received it and will inform you of the timing of the forthcoming publication. In any other case, no further communication should be expected and the author automatically regains the ownership of their text. Texts to be published may be subject to editing.

 

ΥΠΟΒΟΛΕΣ

Καλωσορίζουμε αρθρογραφία/κριτικογραφία/δοκιμιογραφία/ διηγήματα, στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα. Τα κείμενα αποστέλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@literature.gr, σε μορφή .pdf, εφόσον μέχρι τη στιγμή της αποστολής τους δεν έχουν δημοσιευτεί σε οποιοδήποτε έντυπο ή διαδικτυακό μέσο. Παρακαλείστε ΜΗΝ στέλνετε το βιογραφικό σας. Το πόνημά σας μόνο θα αξιολογηθεί. Στην περίπτωση που κάποιο κείμενο επιλεχθεί για να δημοσιευτεί, και μόνο σε αυτή, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το αργότερο μέσα σε 10 μέρες από την αποστολή του και θα σας ενημερώσουμε για το χρόνο της επικείμενης δημοσίευσης. Σε κάθε άλλη περίπτωση, καμία επιπλέον επικοινωνία δεν θα πρέπει να αναμένεται και ο συγγραφέας ανακτά αυτομάτως την κυριότητα του κειμένου του. Τα προς δημοσίευση κείμενα ενδέχεται να υποστούν επιμέλεια. 

 

2,791 total views, 4 views today

Το site www.literature.gr χρησιμοποιεί cookies από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close